ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ

Η ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ Α.Ε. βρίσκεται στο χώρο της λιανικής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 1977 με σταθερή και δυναμική παρουσία.

Μια ελληνική και οικογενειακή εταιρία που εμπιστεύονται πάνω από 200,000 πελάτες 33 χρόνια τώρα. Είτε ο πελάτης μας ενδιαφέρετε για μια απλή φωτογραφική μηχανή είτε για ένα ολόκληρο σετ εντοιχιζόμενων συσκευών, όλα τα τμήματα της εταιρίας ένα προς ένα, από τον πωλητή μέχρι τον οδηγό, από τον Εμπορικό διευθυντή μέχρι τον Υπεύθυνο Λογιστηρίου, θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό να προσφέρουν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ένα φιλικό περιβάλλον με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη.

Η εταιρία μας δεσμεύεται να προσφέρει τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και να προσπαθεί καθημερινά να για την άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Και αυτό γιατί οι ιδρυτές της Σωτήρης και Χρήστος Κολομβούνης έχουν καταφέρει να περάσουν σε όλο το προσωπικό και τη νέα γενιά τη λογική του Συμπεριφέρσου στους πελάτες μας όπως θα ήθελες να συμπεριφερθούν και εσένα – Με σεβασμό και αξία!.

Μόνο έτσι μπορεί μια εταιρία να κινείται σε ένα κοινό δρόμο και με ένα κοινό όραμα.